Følg byggeri af skole i Bamako

Her kan du følge med i Byggeriet af den nye skole i Bamako, som bla. bliver bygget i samarbejde med Ørre-Sinding kirker.

 

 

29 august

Der gøres klar til støbning af taget på skolen. Taget støbes således at der på længere sigt kan bygges endnu en etage ovenpå den første.

 

22. August 2019

Taget er nu ved at blive støbt og der hersker stor forventning både hos lokalbefolkningen og hos os.

Her kan du se de første børn, der starter i skolen til oktober:

5. maj 2019

Der er nu købt døre og vinduer til skolen. Nu mangler vi derfor blot at; støbe tag, sætte døre og vinduer i samt at male. Vi forventer at skolen åbner i oktober. Vi glæder os.

31. Januar 2019

Skolen er stadig under opførelse. Dette er efterhånden blevet en langvarigbyggeprocess grundet forsinkelserne, men ikke desto mindre er skolen nu et skridt tættere på at være færdig. Gulvet er nemlig støbt.

2. juni 2018

Den første regn er kommet! Det betyder at skolebyggeriet snart kan fortsættes. Herligt! Herunder kan du se billeder af skolen, der bades i et par regndråber i en af regntidens første regnbyger.

15 april 2018

Skolebygning har i nogle måneder stået stille, fordi der i det slumområde, hvor skolen bygges, ikke er vand i tørketiden. Det forventes, at der kommer regn i slutningen af maj eller starten af august..

31 august 2017

Sidste del af budget for skolebyggeriet i Bamako er nu sendt til Mali, i alt er det overført 85.500 DKK (103.000 NOK) dette år. Skolebygningen bliver ikke, som håbet, færdig til dette skoleår, og det er i disse dage hektisk aktivitet i byggeriet af den første af i alt to skolebygninger i dette projekt. Lokale vindforhold og mulighed for fremtidig udvidelse af skolen har resulteret i ny tagkonstruktion. De andre skoler vi har bygget er med en tagkonstruktion af blikplader. Denne gang siger forholdene at der skal støbes et tag af cement. Dette giver en mere solid konstruktion og på sigt kan der bygges en ny etage ovenpå.

 

7. Maj 2017

Der bygges og bygges på skolen i Bamako. Det er endnu ikke sikkert den bliver klar til næste skoleår, men vi håber.

29 november 2016

Skolen begynder at tage form. Her ser du billeder af byggeprocessen og fundamentet.

11 februar 2016

Byggeprocessen går fortsat fremad, og snart skal gulvet i skolen støbes. Herunder ser du bla. børnene, der snart skal gå i skolen, sidde inde i skolen.