[DK] Bestyrelsen rundt

Dooni Dooni Danmarks yngste bestyrelsesmedlem hedder Hannah; selv siger hun, at hun ”tit glemmer hvor gammel jeg er, men er vist oppe på 19 somre lige pt.” Pt afslutter Hannah også tredje år på Herning Gymnasium, og glæder sig til at kunne spille endnu mere musik, skrive, læse, male og fotografere, når hun inden længe får hue på.

Hannah har siddet med om bordet siden 2016, og har været involveret i arbejdet endnu før det. Selv beskriver hun arbejdet som både lærerigt og udfordrende, men mest af alt givende: ”Det er SÅ herligt at være en del af noget tværkulturelt, der hjælper mig med at se lidt længere end til min næsetip, som mit udsyn så ofte begrænses til.”

Hannahs rolle i Dooni Dooni består hovedsagligt i PR. For hende er det nemlig en værdi at kunne kommunikere til folk, hvad organisationen står for – både til dem som allerede har kendskab til projekterne i Mali, men i lige så høj grad til unge såvel som gamle, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med muligheden for at ’hjælpe os med at hjælpe andre’.

_____

Hjælp os med at hjælpe andre:

(NO) Vipps: 15876
(DK) Mobilepay: 65811

Dooni-Dooni: Frivillighed, bæredygtighed og lokal forankring.