Ny EUROSHOP butik åbnet

Mandag den 2 november var der officielt åbning af en ny butik til EuroShop i Bamako.

Thore Eklund som var tilstede på åbningen siger: ”Dette bliver en butik med speciale i tøj til mor og børn. Tøjmærker som PumpeDeLuxe, Soft Galleri, Noah, Mala etc.  kommer til at trække kunder og give øget indtægter i Mali”

I løbet af 2018 har overskud fra salget i EuroShop givet lokale indtægter til Dooni-Dooni Mali som nu kan støtte at flere børn kan komme på skole i Bamako’s slumområder.

Dooni-Dooni og Mission Afrika fra Danmark har i samarbejde med en håndfuld tekstilvirksomheder står bag dette innovative koncept, som har til mål at genere indtægter til udviklingsarbejde i Mali

Læs mere op projektet ved at klikke her

Børnetøj på vej til Mali

Den fjerde april blev containeren, der indeholder bla. børnetøj og inventar til butikken i Mali, sendt til Afrika. 14.000 stykker børnetøj blev talt, pakket i kasser, og derefter pakket i containeren. D. 2 maj ankom containeren til Dakar, Senegal, og nu er den på vej til Bamako. Den forventes at ankomme i Bamako den 30 maj.

Børnetøj til mali

Dooni Dooni er nu, i samarbejde med Luthersk Mission Mali, HRT TEXTILES og Mission Afrika, igang med at åbne en børnetøjsbutik, Euroshop, i Bamako. I Mali er det lige nu svært at få fat i tøj, der ikke er dårlig kva
litet, der
for giver denne butik mulighed for, at befolkningen kan købe billigt kvalitets tøj.

Overskuddet af buttikens salg går til DD (Dooni-Dooni) og MFLMs (Luthersk Mission Mali) projekter.

Dette er et nyt, unikt og spændende projekt
som vi glæder os til at se udbyttet af.
Læs mere her; Børnetøj til Mali.